iS CLINICAL -KASVOHOIDOT

Koe ylelliset ja tehokkaat iS Clinical -hoidot

iS Clinical -kotihoitotuotteiden lisäksi myös hoitolahoidot ovat hyvin suosittuja. Tunnetuin ja suosituin, julkkistenkin suosima hoitomuoto on Fire & Ice -hoito ja kemiallisten kuorintojen kategoriaa edustavat kosmetologitason kuorinta Prodigy Peel P2 ja lääkäriasematason Prodigy Peel Pro P3 -kuorinta.

Muista ylläpitää hoidon tuloksia huolellisen kotihoidon avulla johon saat hoidon tekijältä selkeät ohjeistukset helppoihin kotihoito-ohjelmiin.

FIRE & ICE FACIAL

Julkkisten suosima  red carpet -kasvohoito! 

Kevyt, kasvipohjainen kuorinta ilman toipumisaikaa

Intensiivinen kasvipohjaisia vaikuttavia aineita sisältävä hoitomuoto yhdistettynä farmaseuttisen tason seerumeihin ja voiteisiin aikaansaa näkyviä hoitotuloksia.

 • Tuloksellinen muokkaava hoito
 • Ei toipumisaikaa
 • Myös ongelmaiholle
 • Ikääntymisen merkkeihin

FOAMING ENZYME FACIAL

Syväpuhdistava, mutta hellävarainen hoito herkällekin iholle

Tässä ammattilaishoidossa iholle syntyy vaahtoava efekti samalla kun bioaktiiviaineet kuorivat ja syväpuhdistavat ihohuokosia tuoden esiin kuulaan ja tasaisen ihon. Hoitoon on yhdistetty korkeimman puhtaus- ja laatutason farmaseuttisen tason seerumit ja voiteet.

 • Tuloksellinen hoito
 • Kirkastaa ihoa
 • Kiinteyttää ihoa
 • Kuorii ihoa

EXFOLIATING CLEAR SKIN FACIAL

Perinteinen, ihohuokosia syvältä puhdistava kasvohoito, mikroverenkiertoa stimuloiva, iholle, jolla on jonkin verran aknea, tukkeutuneelle iholle, komedoille, mustapäille, teineille ja nuorille ihmisille, miehille. Hyödynnetään erittäin tehokasta Tri-Active Exfoliant-kuorintaa ja Clarifying Mud Mask -mutanaamiota, joka on myös syväpuhdistava, kuoriva, mutta myös stimuloi mikroverenkiertoa.

HONEY ENZYME FACIAL

Luksuskasvohoito. Kuivalle iholle, paljon matkustaville joiden iho kuivuu, hemmottelevaksi lahjaksi vaikkapa äidille, talviajan tai muun ihoa kuivattavan ajan hoidoiksi. 

HARMONY FACIAL

Tämä hoito sopii erityisesti syöpäpotilaille tai vahingoittuneelle iholle, äärimmäisen kuivalle iholle ja erityisherkälle iholle. Sopii kaikille ihotyypeille, mihin tahansa vuodenaikaan, erilaisten ihokäsittelyiden jälkeen. Ihana, vaihtoehtoinen hemmotteleva hoito.  Sopii myös niille, joiden ihoa on hoidettu turhan aktiivisesti.

EYE BRIGHT TREATMENT

Täydennä kasvohoitosi hoitamaan myös silmänympärysihoa.

KEMIALLISET KUORINNAT – PRODIGY PEEL SYSTEMS

iS Clinicalin kemiallisten kuorintojen kategoriaa edustavat kosmetologitason kuorinta Prodigy Peel P2 ja lääkäriasematason Prodigy Peel Pro P3 -kuorinta.

PRODIGY PEEL SYSTEM -hoidot paljastavat ihon ikääntyneen ja vaurioituneen pinnan alla olevan nuorekkaamman, sileämmän, pehmeämmän ja tasaisemman ihon.

Kummassakin kolmivaihesessa PRODIGY PEEL SYSTEM -hoidossa käytetään edistyksellisimpiä kuorintateknologioita, jotka takaavat parhaat tulokset miellyttävästi ja lyhyellä toipumisajalla.

Itseneutraloituvat PRODIGY PEEL SYSTEM -kuorinta-aineet tarjoavat turvallisen ja tehokkaan tavan ihon ulkonäön ylläpitämiseen ja parantamiseen. PRODIGY PEEL P2 SYSTEM (pinnallinen hoito) ja PRODIGY PEEL PRO P3 SYSTEM (pinnallinen tai keskisyvä hoito) sopivat erinomaisesti kasvojen hoitamiseen, mutta niitä voidaan käyttää myös muiden ihoalueiden, kuten käsivarsien ja säärien velton ihon, käsien maksaläiskien, ihon hyperpigmentaatioiden ja tummentumien, hoitamiseen.

Muista ylläpitää hoidon tuloksia huolellisen kotihoidon avulla johon saat hoidon tekijältä selkeät ohjeistukset helppoihin kotihoito-ohjelmiin.

PRODIGY PEEL (P2)

Kosmetologitason happokuorinta.

Tasoittaa. Uudistaa. Ennaltaehkäisee.

PRODIGY PEEL (P2) SYSTEM -hoidossa yhdistyvät resorsinoli, maitohappo, salisyylihappo ja sitruunahappo jotka hoitavat lieviä tai keskivaikeita ikääntymisen merkkejä, lievää aknea ja ihon värihäiriöitä. Näiden vaikuttavien aineiden teho on yhdistetty tehokkaaseen ”boosteriin”, joka sisältää edistyneen tason salisyylihappoa joka tarjoaa merkittäviä etuja muihin pinnallisen tason kemiallisiin kuorintoihin verrattuna. Sen innovatiivisen tuotemuotoilun ansiosta iho kuoriutuu hoidon jälkeen silminnähden vähemmän. ”P2” SYSTEM on itseneutralisoiva eli erillisiä neutralisoivia tuotteita ei tarvita. Optimaaliset, kumulatiiviset parannukset iholla voidaan huomata sarjahoitojen myötä.

PINNALLINEN KEMIALLINEN KUORINTA

Sopii loistavasti:

 • Lievään akneen
 • Ihon värihäiriöihin
 • Ihon kuulauden puutteeseen

Voidaan tehdä kaikille ihotyypeille, myös tummemmille Fitzpatrick-tyypeille

HOITOTULOKSET (P2)

iS Clinical Prodigy Peel P2 Ennen ja jälkeen 1
iS Clinical Prodigy Peel P2 Ennen ja jälkeen 2

PRODIGY PEEL PRO (P3)

Lääkäriasematason happokuorinta.

Muokkaa. Kuorii epäpuhtaudet. Kirkastaa

PRODIGY PEEL PRO (P3) SYSTEM -hoidossa resorsinoli, maitohappo ja salisyylihappo yhdistyvät tehokkaaseen  ”boosteriin”, joka sisältää edistyneen tason salisyylihappoa, joka tekee ihosta kirkkaamman ja nuorekkaamman. Tämä monitoiminen kuorinta auttaa tehokkaasti ihon velttouteen, akneen, hyperpigmentatioo, ryppyihin, juonteisiin ja ihon tekstuurin epätasaisuuteen saaden silmin nähden ihovirheet häivyttymään ja ihon uudistumaan.   Erityisesti tästä hoidosta on hyötyä henkilöille, jotka kärsivät ihon värihäiriöistä, ikääntymisen merkeistä ja epäpuhtauksiin taipuvasta ihosta. 

Hoitojärjestelmä on itseneutralisoituva, joten se ei vaadi erillistä neutralisointia. Tuloksia on nähtävissä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen ja hoitotulokset paranevat aina entisestään sarjahoidon edetessä. 

​PINNALLISESTA KESKISYVÄÄN KUORINTAAN

Sopii loistavasti:

 • Akne

 • Ikääntymisen merkit

 • Hyperpigmentaatio

​Voidaan tehdä useimmille ihotyypeille, mutta sopii parhaiten Fitzpatrick-luokituksille I, II ja Ill.

HOITOTULOKSET (P3)

iS Clinical Prodigy Peel Pro P3 Ennen ja jälkeen 1
pure-chemistryLogo

MAAHANTUOJA

A Class Beauty

Kurjenkellontie 5B

02270 Espoo

asiakaspalvelu@aclassbeauty.fi

Puh. 0440 875 880

www.aclassbeauty.fi

© Copyright 2019 iS CLINICAL by INNOVATIVE SKINCARE | http://www.isclinical.fi

SEURAA MEITÄ

© Copyright 2019 iS CLINICAL by INNOVATIVE SKINCARE | http://www.isclinical.fi

SEURAA MEITÄ