iS CLINICALIN FILOSOFIA

INNOVATIVE SKINCAREn missiona on parantaa ihmisten emotionaalista hyvinvointia kaikkialla. Noudatamme korkempia mahdollisia eettisiä standardeja ja liiketoimintaperiaatteita edistäessämme ihon terveyden tiedettä – yhdet kasvot kerrallaan. 

Tutkimus- ja kehitystoimintamme on globaalisti suuntautuvaa, joten iS CLINICAL yhdistää perinteisen kasviperäisen lääketieteen edistyneeseen tuotemuotoiluammattitaitoon tehden sen mahdolliseksi, että yhä laajempi joukko ihmisiä saavuttaa kliinisesti validoituja hoitotuloksia – suurempi kuin koskaan aiemmin. 

KORKEALAATUISET TUOTTEET

Korkeinta mahdollista laatutasoa edustavat puhdistus-, hoito-, kosteutus ja suojaustuotteemme sisältävät markkinoiden innovatiivisimpia ainesosayhdistelmiä.

iS Clinical ihonhoitotuotteet

TIESITKÖ

HUULIEN IHO KOOSTUU OHUEMMISTA IHOKERROKSISTA KUIN KASVOJEN IHO JA TÄLLÄ IHOALUEELLA EI OLE KYKYÄ TUOTTAA KOSTEUTTA IHOLLE SAMAAN TAPAAN KUIN KASVOJEN IHOLLA ON. TÄMÄN VUOKSI PERINTEISET IHOLLE LEVITETTÄVÄT TUOTTEET SAATTAVAT OLLA LIIAN AKTIIVISIA HUULIEN IHON ALUEELLA KÄYTETTÄVIKSI. JOTTA HUULET EIVÄTKUIVUISI TAI ROHTUISI, KÄYTÄ VIIKOTTAIN LIP POLISH -HUULIKUORINTAA, JOTTA SAAT KUORITTUA, HOIDETTUA, KOSTEUTETTUA JA ANNETTUA HUULILLE ANTIOKSIDANTTISUOJAA. 

EETTISET PERIAATTEET

Olemme omistautuneet kehittämään kliinisesti validoituja ihonhoitotuotteita, jotka parantavat ihmisten hyvinvointia ympäri maailman sekä fyysisesti että emotionaalisesti. Jotta takaamme asiakkaidemme hyvinvoinnin, olemme asettaneet suurimman merkityksen tuotteiden toimintakyvyn korkealle tasolle ja turvallisuudelle.

SYÖPÄTYÖN TUKEMINEN & HYVÄNTEKEVÄISYYS

INNOVATIVE SKINCARE toimii pioneerina osallistumassa ja tukemassa useita eri hyväntekeväisyysjärjestöjä merkittävin taloudellisin panostuksin. Tärkein tukikohde on syövän tutkimustyö ja hoito-ohjelmien tukeminen, joiden tavoitteena on parantaa syöpäpotilaiden elämänlaatua ja hyvinvointia. 

 

pure-chemistryLogo

MAAHANTUOJA

A Class Beauty

Kurjenkellontie 5B

02270 Espoo

asiakaspalvelu@aclassbeauty.fi

Puh. 0440 875 880

www.aclassbeauty.fi

© Copyright 2019 iS CLINICAL by INNOVATIVE SKINCARE | http://www.isclinical.fi

SEURAA MEITÄ

© Copyright 2019 iS CLINICAL by INNOVATIVE SKINCARE | http://www.isclinical.fi

SEURAA MEITÄ