JOHTORYHMÄ

Innovative Skincaren ja iS Clinical -tuotteiden menestyksen takana ovat pitkän linjan biokemian, genetiikan, lääketieteen, ihonhoidon ja liiketoiminnan ammattilaiset Bryan Johns, Alec R. Call sekä Charlene DeHaven, joka on laajasti tunnettu ja medioissa siteerattu lääkäri ja Innovative Skincaren kliininen johtaja.

BRYAN JOHNS, TOIMITUSJOHTAJA

Bryan Johns on iS Clinical -ihonhoitomerkin kehittäneen Science of Skincare, LLC / INNOVATIVE SKINCARE® -yrityksen toinen omistajista ja toimitusjohtaja, joka ennen iS Clinical -tuotteiden kehittämistä toimi Kronos Group (Kronos Institute) -organisaation johtajana. Kronos on yksi maailman johtavista ikääntymistä tutkivista ja hoitavista laitoksista. Bryan kehitti ja testasi tuolloin ikääntymistä estäviä ihonhoitomuotoja ja keskittyi ihon suojaamiseen, uudistamiseen ja ulkoisen ilmeen parantamiseen. Johns toimii  oman työnsä ohella myös Presidentis Council for the National Breast Cancer Coalition -rintasyöpäsäätiön puheenjohtajana. Johns on opiskellut ja tutkinut Kalifornian yliopistossa (University of California, San Diego) biokemiaa, psykologiaa ja genetiikkaa.

ALEC R. CALL, OPERATIIVINEN JOHTAJA

Alec R. Call on iS Clinical -tuotteita kehittäneen Science of Skincare LLC/Innovative Skincare® -yrityksen operatiivinen johtaja. Alecilla on pitkä kokemus taloushallinnosta, liiketoiminnan johtamisesta, myynnistä ja markkinoinnista. Hän toimii tällä hetkellä myös USA:n kansallisen syöpäjärjestön, National Breast Cancer Coalitionin puheenjohtajana. Alec opiskeli Boise State University -yliopistossa ja American Academy of Dramatic Arts -akatemiassa pääaineenaan liiketoiminnan johtaminen ja yrityksen operaatiot.

CHARLENE DeHAVEN, TUTKIMUSJOHTAJA, LÄÄKÄRI

Charlene DeHaven on tunnettu ihonhoidon asiantuntija, tutkimusjohtaja ja lääkäri, joka on työskennellyt sisätautien ja poliklinikkatyön parissa erikoistuen ikääntymiseen. Hän on työskennellyt myös lääkärin tehtävissä Kronos Anti-Aging Clinics -organisaatiossa ja ollut perustamassa ja toiminut johtavana lääkärinä Longevity Institutessa, joka on erikoistunut ikääntymistä estävään lääketieteeseen. DeHaven on saanut useita erilaisia palkintoja ja huomionosoituksia ja häntä siteerataan ja haastatellaan usein ikääntymiseen ja ihonhoitoon liittyvänä alan asiantuntijana erilaisissa medioissa. DeHaven on myös kirjoittanut laajasti ikääntymiseen liittyviä julkaisuja, kehittänyt ja toteuttanut ikääntymiseen liittyviä medikaalisia toimintamenetelmiä sekä Longevity Institutelle että Kronos Clinicsille. Lisäksi hän on ollut pioneerinä hormoonikorvaushoitoihin ja oksidatiiviseen stressiin liittyvissä tutkimuksissa.

pure-chemistryLogo

MAAHANTUOJA

A Class Beauty

Kurjenkellontie 5B

02270 Espoo

asiakaspalvelu@aclassbeauty.fi

Puh. 0440 875 880

www.aclassbeauty.fi

© Copyright 2019 iS CLINICAL by INNOVATIVE SKINCARE | http://www.isclinical.fi

SEURAA MEITÄ

© Copyright 2019 iS CLINICAL by INNOVATIVE SKINCARE | http://www.isclinical.fi

SEURAA MEITÄ