MIKSI iS CLINICAL?

iS CLINICAL -tuotelinja koostuu ensiluokkaisen laadukkaista ja tehokkaista puhdistustuotteista, erilaisista iho-ongelmia hoitavista ihonhoitotuotteista, kosteuttavista tuotteista ja aurinkosuojatuotteista jotka sisältävät markkinoiden innovatiivisimpia ainesosia ja jotka ovat todistetusti tuottaneet turvallisia tuloksia ihonhoidon saralla jo yli vuosikymmenen ajan. Korjaavat ja ennaltaehkäisevät hoitotuotteet edustavat uuden sukupolven ihonhoitoteknologiaa, ja ne on helppo yhdistää mihin tahansa hoito-ongelmaan saaden aikaan ihon, joka on terveempi, kosteutetumpi ja ainutlaatuisella tavalla suojattu edistyneellä DNA-suojateknologialla.

INNOVATIVE SKINCARE® tieteellisesti edistynyt ihonhoitoyritys, joka kaventaa tieteen ja kauneudenhoitoalan välistä kuilua. INNOVATIVE SKINCARE® on omistautunut kehittämään ja valmistamaan kliinisesti tutkittuja, todistetusti tuloksia tuottavia ihonhoitotuotteita, jotka saavat aikaan dramaattisia parannuksia iholla.

MIKÄ EROTTAA INNOVATIVE SKINCARE®:n muista valmistajista, on sitoutumisemme tarjoamaan puolueettomien kliinisten tutkimusten mukaan tehokkaita, todellisia tuloksia tuottavia, erinomaisia tuotteita, joissa on hyödynnetty edistyneimpää mahdollista teknologiaa ja korkeimman saatavilla olevan laatutason raaka-aineita jotka saavat iholla aikaan dramaattisia fyysisiä parannuksia sekä terveydellisestä näkökulmasta katsottuna että ulkoisesti katsottuna. iS Clinical -tuotteista on tehty useiden eri riippumattomien tutkimuslaitosten taholta kliinisiä tutkimuksia, joista käy hyvin ilmi tuotteiden synnyttämät todelliset tulokset. INNOVATIVE SKINCARE® on koonnut joukkoihinsa maailmanluokan asiantuntijatiimin, joka koostuu tunnetuista farmaseuteista, genetiikan asiantuntijoista, biologeista, biokemisteistä ja lääkäreistä jotka ovat kehittäneet tämän päivän merkittävimpiä innovaatioita ihonhoidon ja ikääntymisen haittoja estäviä lääkkeitä.

INNOVATIVE SKINCARE® on omistautunut kehittämään tutkitusti tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka parantavat tuotteiden käyttäjien fyysistä ja henkistä hyvinvointia ympäri maailman. INNOVATIVE SKINCARE® noudattaa toiminnassaan korkeimpia mahdollisia eettisiä periaatteita ja hyödyntää ihon terveyteen liittyvää tiedettä hoitaessaan kuluttajan ihoa yksilöllisesti. iS Clinical® on Innovative Skincare®:n kehittämä tuotesarja sekä ammattilaiskäyttöön että jälleenmyyntiin. Merkin jälleenmyyjät ovat terveyden- ja kauneudenhoitoalan ammattilaisia, jotka osaavat neuvoa jokaista tuotteiden käyttäjää juuri hänen iholleen sopivan ihonhoito-ohjelman.

iS CLINICAL® -tuotteet kehitetään, valmistetaan ja jaellaan yrityksen omissa tiloissa Los Angelesin alueella, jolloin yrityksellä on täysi kontrolli tuotteiden koostumuksen, valmistusprosessien ja varastonhallinnan osalta. INNOVATIVE SKINCARE®:lla on vain iS Clinical -tuotteiden valmistusta varten kehitetyt järjestelmät jotka takaavat sen, mitä tuotteilta haetaan – poikkeuksellista laatua ja todellisia tuloksia jotka tulet toteamaan itsekin, kun kokeilet iS Clinical® -tuotteita.

iS CLINICAL® -tuotteet testataan ainoastaan ihmisillä. INNOVATIVE SKINCARE® on sitoutunut tuotteiden testaukseen eläimiä vahingoittamatta. Yhtä lailla he ovat sitoutuneita asiakkaiden terveydestä ja turvallisuudesta huolehtimiseen ja tuovat markkinoille ainoastaan tuotteita, jotka täyttävät niiden maiden säännökset, joissa tuotteita myydään. Tuotteissa ei käytetä eläinproteiinia, kaikki tuotteet ovat kasvipohjaisia.

Toinen merkittävä puoli tuloksellisuuden vastapainoksi on INNOVATIVE SKINCARE®:n eettisyys ja hyväntekeväisyys. Yrityksen kummatkin omistajista työskentelevät yrittäjyytensä ohella syöpäjärjestöissä ja lahjoittavat osan tuotoistaan hyväntekeväisyyteen. iS CANCER CARE program on INNOVATIVE SKINCARE®:n syöpäjärjestöjen toimintaa tukeva ohjelma, joka tukee aktiivisesti syövästä kärsivien parantumista ja elämisen laatua.

pure-chemistryLogo

MAAHANTUOJA

A Class Beauty

Kurjenkellontie 5B

02270 Espoo

asiakaspalvelu@aclassbeauty.fi

Puh. 0440 875 880

www.aclassbeauty.fi

© Copyright 2019 iS CLINICAL by INNOVATIVE SKINCARE | http://www.isclinical.fi

SEURAA MEITÄ

© Copyright 2019 iS CLINICAL by INNOVATIVE SKINCARE | http://www.isclinical.fi

SEURAA MEITÄ