TUMMAT SILMÄNALUSET, SILMÄPUSSIT

iS CLINICAL -silmänympärystuotteiden avulla saat nopean avun väsyneen näköisten, ikääntyvien silmien ympärysten hoitoon. Näiden tuotteiden avulla tummat silmänaluset näyttävät vähemmän tummilta, silmänympärysrypyt häivyttyvät nopeasti ja silmänympärysalueen turvotus laskee. Nämä tuotteet antavat herkälle silmänympärysalueen iholle tehokkaan antioksidanttisuojan joka vahvistaa ihoa sekä ravitsevaa kosteutusta, joka pehmentää ja tasoittaa ihoa. 

iS Clinical Eye Complex tehokas silmänympärysvoide

iS CLINICAL EYE COMPLEX

KIRKASTAVA – TASAPAINOTTAVA – SILOITTAVA

EYE COMPLEXissa on tehokas, mutta silti hellävarainen kasvipohjainen koostumus. Siinä on kevyesti kuorivia ainesosia ja ihoa kirkastavia ainesosia, jotka laskevat nopeasti silmänympärysalueen turvotusta samalla kosteuttaen ja tarjoten iholle antioksidanttisuojan. Pitkäkestoisesti käytettynä rypyt ja hienot juonteet häivyttyvät ja silmänalusiho vaalenee.

KÄYTTÖ: Lisää ½ pumppausta puhtaalle iholle taputtelemalla tuotetta herkälle silmänympärysalueen iholle. Noudata IS CLINICAL®-ihonhoitojärjestelmää parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

VAROITUKSET: Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä kontaktia silmien kanssa. Säilytä viileässä paikassa.

iS Clinical Youth Eye Complex silmänympärysvoide

iS CLINICAL YOUTH EYE COMPLEX

TASOITTAA JA KOSTEUTTAA NOPEASTI – VÄHENTÄÄ IHON TURVOTUSTA JA TUMMIA SILMÄNALUSIA

YOUTH EYE™ COMPLEXissa yhdistyvät tehokkaat peptidit, kasvutekijät ja antioksidantit jotka häivyttävät nopeasti ryppyjä, silmien turvotusta ja tummia silmänalusia. Tämä innovatiivinen koostumus sisältää ”älykkäitä proteiineja” joiden on kliinisissä tutkimuksissa todettu uudistavan vahingoittunutta ihoa. Ihon rakenne vahvistuu ja kollageenin tuotanto vilkastuu. Tuloksena on vahvempi iho, joka pystyy paremmin taistelemaan vahingoittumista vastaan.

KÄYTTÖOHJEET: Levitä ½ pumppaus tuotetta puhtaalle iholle taputtelemalla sitä hellästi herkälle silmänalusalueelle. Parhaiden tulosten aikaansaamiseksi, noudata iS CLINICAL® -hoitoprotokollaa.

VAROITUKSET: Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä kontaktia silmien kanssa. Säilytä viileässä paikassa.

iS Clinical C Eye Serum silmänympärysseerumi

iS CLINICAL C EYE SERUM

IKÄÄNTYMISTÄ ESTÄVÄ – TASAPAINOTTAVA – KIRKASTAVA

Tämä tehokas, mutta hellävarainen tuote auttaa häivyttämään silmien turvotusta, hienoja juonteita ja ryppyjä. C EYE SERUM ADVANCE+® auttaa vaalentamaan tummia silmänalusia, parantamaan ihon väriä ja tasoittamaan sitä ja tarjoaa iholle lisäksi antioksidanttisuojan. C EYE SERUM ADVANCE+® -seerumissa yhdistyvät stabiloitu ja kehitetty C-vitamiini (l-askorbiinihappo) 7,5%-pitoisuudella ja copper tripeptide (bioidenttinen) -kasvutekijä.

KÄYTTÖ: Leivät 1-2 tippaa puhtaalle iholle taputellen kevyesti herkälle silmän alueen iholle. Noudata IS CLINICAL®-ihonhoitojärjestelmää parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

VAROITUKSET: Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Säilytä viileässä paikassa välttäen suoraa altistusta auringonvalolle tai kuumuudelle.

pure-chemistryLogo

MAAHANTUOJA

A Class Beauty

Kurjenkellontie 5B

02270 Espoo

asiakaspalvelu@aclassbeauty.fi

Puh. 0440 875 880

www.aclassbeauty.fi

© Copyright 2019 iS CLINICAL by INNOVATIVE SKINCARE | http://www.isclinical.fi

SEURAA MEITÄ

© Copyright 2019 iS CLINICAL by INNOVATIVE SKINCARE | http://www.isclinical.fi

SEURAA MEITÄ