IHON VÄRIHÄIRIÖT, PIGMENTTIHÄIRIÖT, MAKSALÄISKÄT

Hyperpigmentaatio johtuu pigmenttiä kehittävän melaniinin ylituotannosta joillakin iho-alueilla, kuten pigmenttiläiskinä tai pisamina. iS Clinicalin hyperpigmentaatioon vaikuttavat tuotteet vaikuttavat kaikkiin viiteen tärkeimpään hyperpigmentaation kehittymisvaiheeseen ja lopettavat sen ylituotannon; ne kuorivat hellästi hyperpigmentoituneita alueita; tarjoavat iholle tehokasta UV-suojaa ja suojaa tulevaisuuden hyperpigmentoitumista; uusien pigmenttihäiriöiden kehittymistä vastaan.

iS Clinical Prodigy Peel P2 kemiallinen happokuorinta ammattilaiskäyttöön

iS CLINICAL PRODIGY PEEL (P2)

Ammattilaishoitotuotteet

Kemiallinen, pinnallisen tason happokuorinta kosmetologikäyttöön.

iS Clinical Prodigy

iS CLINICAL PRODIGY PEEL PRO (P3)

Ammattilaishoitotuotteet

Kemiallinen, happokuorinta syvyytenä pinnallisesta keskisyvään, medikaalinen hoito.

iS Clinical Intensive Resurfacing Masque naamio

iS CLINICAL INTENSIVE RESURFACING MASQUE

Ammattilaishoitotuotteet

Kevyt kemiallinen, kasvipohjainen happokuorintanaamio ammattilaiskäyttöön.

iS Clinical Rejuvenating Masque naamio ammattilaiskäyttöön

iS CLINICAL REJUVENATING MASQUE

Ammattilaishoitotuotteet

iS Clinical Rejuvenating Masque naamio on ammattilaiskäyttöön tarkoitettu naamio joka rauhoittaa, kosteuttaa ja hoitaa ihoa

iS Clinical White Lightening Complex maksaläiskävoide

iS CLINICAL WHITE LIGHTENING COMPLEX

Kirkastaa turvallisesti – kosteuttaa – antaa antioksidanttisuojan

WHITE LIGHTNING™ COMPLEX on ainutlaatuinen tuote, joka kirkastaa ja vaalentaa ihoa turvallisesti ja tehokkaasti samalla kosteuttaen. Tässä tuotteessa on hyödynnetty innovatiivisesti iS Clinicalille yksinoikeudella valmistettuja vaalentavia ja farmaseuttisen tason kasvipohjaisia raaka-aineita. Sen tehokas koostumus ei keskity vain yhteen tai kahteen vaan kaikkiin viiteen mekanismiin, jotka aiheuttavan ihon värihäiriöiden syntymistä.

KÄYTTÖOHJEET: Levitä pieni määrä tuotetta puhtaalle iholle, kasvoille ja kaulalle tai alueille joilla värihäiriötä esiintyy. Parhaiden tulosten aikaansaamiseksi, noudata iS CLINICAL® -hoitoprotokollaa.

iS Clinical White Lightening Serum seerumi ihon värihäiriöihin, maksaläiskiin ja pigmenttihäiriöihin

iS CLINICAL WHITE LIGHTENING SERUM

Tehostava hoitoseerumi ihon pigmenttihäiriöiden hoitoon

Käytetään tehostamaan ihon pigmenttihäiriöiden hoitoa erityisesti pigmenttihäiriökohdissa White Lightening Complex -tuotteen alla

iS Clinical Active Serum -ihoseerumi

iS CLINICAL ACTIVE SERUM

Ihon värihäiriöitä tasoittava – ikääntymistä estävä – aknea estävä – kirkastava

Yksi iS Clinicalin eniten myydyistä tuotteista. Ainutlaatuinen, monikäyttöinen ihonhoitotuote, joka on kehitetty saamaan aikaiseksi nopeita ja merkittäviä muutoksia ihossa. ACTIVE SERUM häivyttää näkyvästi ohuita hiusjuonteita, ryppyjä ja ihon värihäiriöitä, tasoittaa ihoa ja taistelee samalla myös aknea vastaan.

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä puhtaalle iholle, hieroen kevyesti kasvoihin ja kaulalle (tai erillisten ohjeiden mukaisesti). Tämä ”aktiivinen” tuote saattaa aiheuttaa kihelmöivää tunnetta jonka tulisi hälvetä muutamassa minuutissa. Noudata IS CLINICAL®-ihonhoitojärjestelmää parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

iS Clinical Cleansing Complex -puhdistusgeeli

iS CLINICAL CLEANSING COMPLEX

Kevyesti kuoriva – ikääntymistä estävä – puhdistava

Tämä läpinäkyvä, kevyt puhdistusgeeli on tehokas, mutta silti hellävarainen ja sopii jopa erittäin herkälle iholle. CLEANSING COMPLEXissa yhdistyvät juuri sopivassa suhteessa luonnon ravintoaineet, antioksidantit ja miedot kuorivat ainesosat jotka puhdistavat ihoa ja ihohuokoset poistamatta ihon luonnollisia suojaavia öljyjä jättäen ihon pehmeäksi ja puhtaaksi.

CLEANSING COMPLEx Sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Toimii myös taistelussa aknea vastaan.

KÄYTTÖ: Kosteuta kasvot ja kaula vedellä. Lisää pieni määrä CLEANSING COMPLEXia kosteisiin käsiin. Hiero käsiä yhteen ja hiero sen jälkeen käsiin ja kaulalle. Huuhtele huolellisesti ja painele pyyhkeellä kuivaksi. Noudata IS CLINICAL®-ihonhoitojärjestelmää parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

iS Clinical GeneXC Serum ihoseerumi

iS CLINICAL GENEXC SERUM

Tervehdyttää – korjaa – antaa äärimmäisen tehokkaan antioksidanttisuojan

Hyvin poikkeuksellinen ihonhoitotuote. Aktivoi useita eri geenejä parantamaan ihon kuntoa sisältä ulospäin.  Erittäin aktiivinen tuote, jossa on tehokkaimmat mahdolliset antioksidantit jotka suojaavat ihoa erilaisilta ihovaurioilta. Parantaa ihon kuntoa monin tavoin. Kiihdyttää ihon korjautumista. Uudistaa ihoa tehokkaasti. Sopii erityisesti alle 40-vuotiaiden ihonhoitoon ikääntymisen merkkejä estäväksi tuotteeksi tai korjaavaksi tuotteeksi ylikäsitellylle, esimerkiksi liiallisten kuorintojen  vaurioittamalle iholle. Tuote, joka edustaa ihonhoidon tulevaisuutta.

iS Clinical Super Serum Advance+ -ihoseerumi

iS CLINICAL SUPER SERUM ADVANCE+

Ikääntymistä estävä – tehokkaat antioksidantit – kirkastava

SUPER SERUM™ ADVANCE+® on tieteellisesti kehitetty ja tutkitusti toimiva tuote, joka sisältää 15% uuden sukupolven C-vitamiiniamme (L-ascorbic acid advance+) sekä bioidenttistä copper tripeptide -kasvutekijää jolla on loistava kyky ikääntymisen estämiseen. SUPER SERUM™ ADVANCE+® sisältää myös tehokkaita kasvipohjaisia antioksidantteja ja turvallisia ihon kirkastajia.

KÄYTTÖOHJEET: Levitä pieni määrä puhtaalle iholle, hiero kasvoille ja kaulalle (tai saamiesi ohjeiden mukaan). Parhaiden tulosten aikaansaamiseksi, noudata iS CLINICAL® -hoitoprotokollaa.

iS CLINICAL ECLIPSE SPF 50+

Ultraohut – laajakirjoinen suoja – suojakerroin 50+

Päivittäiseen käyttöön ja pitkäkestoisia ulkoaktiviteetteja varten suunniteltu ECLIPSE SPF 50+ sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän tieteellisesti kehitettyjä fyysisiä aurinkosuojaa antavia raaka-aineita, läpikuultavaa dioksidia ja mikronisoitua sinkkioksidia yhdistettynä puhtaaseen E-vitamiiniin. Tällä runsaasti antioksidantteja sisältävällä tuotteella on huipputason vedenkestävyys ja sillä on myös laaja UVA/UVB-suojakerroin. ECLIPSE SPF 50+:n erittäin ohut koostumus imeytyy nopeasti ja jättää iholle rasvattoman mattapinnan.

KÄYTTÖ: Auttaa kosteuttamaan ihoa ja estää sitä palamasta. Käytä ohjeiden mukaisesti muiden aurinkosuojatoimien kanssa (katso ohjeet) jolloin alennat ihosyövän riskiä ja vähennät auringonvalon vanhentavia vaikutuksia.

Aurinkosuojatuote

iS CLINICAL ECLIPSE PERFECTTING BEIGE SPF 50+

Ohut – laaja-alainen suojakerroin  50+

Päivittäiseen käyttöön ja pitkäkestoisia ulkoaktiviteetteja varten suunniteltu ECLIPSE SPF 50+ sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän tieteellisesti kehitettyjä fyysisiä aurinkosuojaa antavia raaka-aineita, läpikuultavaa dioksidia ja mikronisoitua sinkkioksidia yhdistettynä puhtaaseen E-vitamiiniin. Tällä runsaasti antioksidantteja sisältävällä tuotteella on huipputason vedenkestävyys ja sillä on myös laaja UVA/UVB-suojakerroin. ECLIPSE SPF 50+:n erittäin ohut koostumus imeytyy nopeasti ja jättää iholle rasvattoman mattapinnan. Väri: läpikuultava beige joka häivyttyy nopeasti eikä jätä ihoa meikkivoidemaiseksi, vaikka sävyttääkin hieman.

KÄYTTÖ: Auttaa kosteuttamaan ihoa ja estää sitä palamasta. Käytä ohjeiden mukaisesti muiden aurinkosuojatoimien kanssa (katso ohjeet) jolloin alennat ihosyövän riskiä ja vähennät auringonvalon vanhentavia vaikutuksia.

iS CLINICAL EXTREME PROTECT SPF 30

Suojaa antava – kosteuttava – pehmentävä

Yksi iS Clinicalin suosituimmista tuotteista. Tehokas suojaa antava hoitotuote, jossa lisäksi laaja-alainen UVA/UVB-suoja. Auttaa todistettavasti suojaamaan ihoa auringon haittavaikutuksilta. Tämä kosteuttava aurinkovoide auttaa myös korjaamaan auringon aiheuttamia haittavaikutuksia vähentämällä auringon synnyttämää punoitusta ja tulehtuneisuutta. Hienojakoinen sinkkioksidi ja mikrotiivistetyt aurinkosuojat yhdistyvät tehokkaisiin kasviperäisiin Extremozymes-antioksidantteihin tarjoten markkinoiden kehittyneintä suojaa.

KÄYTTÖ: Auttaa kosteuttamaan ja estämään auringossa palamiselta. Ohjeiden mukaan käytettynä, yhdessä muiden auringolta suojaavien keinojen kanssa (katso ohjeet) vähentää ihosyöpäriskiä ja auringon aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

iS Clinical Foaming Enzyme Masque System

iS CLINICAL FOAMING ENZYME MASQUE SYSTEM

Ammattilaistuotteet

iS Clinical Foaming Enzyme Masque System on ylellinen, hellävarainen mutta tehokas ammattilaiskasvohoito joka sopii myös herkälle iholle.

pure-chemistryLogo

MAAHANTUOJA

A Class Beauty

Kurjenkellontie 5B

02270 Espoo

asiakaspalvelu@aclassbeauty.fi

Puh. 0440 875 880

www.aclassbeauty.fi

© Copyright 2019 iS CLINICAL by INNOVATIVE SKINCARE | http://www.isclinical.fi

SEURAA MEITÄ

© Copyright 2019 iS CLINICAL by INNOVATIVE SKINCARE | http://www.isclinical.fi

SEURAA MEITÄ