about_iscancercare

INNOVATIVE SKINCARE® tukee useita eri hyväntekeväisyyskohteita. Merkittävin hyväntekeväisyyskohde on syöpään liittyvä tutkimustyö, syövän hoitotyön tykeminen ja organisaatiot joiden tarkoituksena on parantaa syöpäpotilaiden elämänlaatua ja hyvinvointia.

iS CANCER CARE -ohjelma käynnistyi Washington Cancer Institutessa (Washingtonin syöpäinsituutti) vuonna 2004 ja se on ollut erittäin onnistunut ohjelma. Samaa toimintamallia on sittemmin hyödynnetty muissakin vastaavissa organisaatioissa, kuten: Cedars-Sinai Brandman Breast Centerissä, Taussig Cancer Institutessa  Cleveland Clinicillä ja Revlon Breast Centerissä UCLAssa, sekä useissa eri instuutioissa ympäri maailman.

National Breast Cancer Coalition Logo

National Breast Cancer Coalition

National Breast Cancer Coalition (NBCC) on omistautunut taistelemaan rintasyöpää vastaan ja onkin onnistunut välitavoitteissaan erinomaisesti.ja ohjelman tavoitteena on, että rintasyövistä päästään eroon vuoteen . 2020 mennessä.

Cancer Climber Association Logo

CancerClimber Association

CancerClimber Association (CCA) inspiroi ja antaa toivoa heille joita syöpä koskettaa keskittymällä elämään aktiivisesti ja terveellisesti. CCA toteuttaa missiotaan inspiroivien kertomusten, seikkailustipendien, liikkuvien leirien ja henkilökohtaisten syövästä toipuneiden potilastapaamisten kautta.CCA:n perusteti vuonna 2001 kaksi kertaa terminaalivaiheen syövästä toipunut vuorikiipeilijä, Sean Swarner yhdessä veljensä Sethin kanssa ja sen päämaja sijaitsee Coloradossa.

Stand up to Cancer Logo

Stand Up To Cancer

Stand Up To Cancer (SU2C) -mission tarkoituksena on tukea tutkimustyötä jonka avulla saadaan kehitettyä uusia hoitomuotoja potilaille nopeasti ja vähentää näin potilaskuolemia. Ohjelma tuo yhteen parhaat tutkijat ja yhteistyötahot syöpäyhteisössä. SU2C lisää syöpään liittyvää tietoisuutta, kouluttaa syöpäasioissa ja auttaa syöpädiagnoosin saaneita taistelemaan syöpää vastaan. 

Children Awaiting Parents Logo

Children Awaiting Parents

Children Awaiting Parents on yhdistys, joka etsii huostaanotetuille lapsille adoptioperheitä. Yhdistys on auttanut tuomaan yhteen yli 6000 lasta ja perhettä viimeisten 41 vuoden aikana.

Unicef Logo

UNICEF

UNICEF auttaa rakentamaan maailmaa, jossa jokaisen lapsen oikeudet tunnetaan.