iS CLINICAL ACTIVE PEEL SYSTEM -KUORINTALIINAT

iS Clinical Active Peel System kuorinaliinat ihon kuorintaan

TAISTELEE IKÄÄNTYMISEN MERKKEJÄ VASTAAN, KIINTEYTTÄÄ, SILOITTAA

Kliinisesti edistykselliset Active Peel System -puhdistusliinat tarjoavat iholle tehokkaan, mutta silti hellävaraisen, nopeatoimisen, 2-vaiheisen hoitomuodon, joka kuorii ja siloIttaa ihoa samalla, kun hoito kosteuttaa, uudistaa ja antaa iholle antioksidanttisuojan.

Active Peel System on kehitetty käytettäväksi joka toisena päivänä. Se on kokonaisvaltainen hoitomuoto kotikäyttöön, joka tasoittaa ihonsävyä ja rakennetta sekä kosteuttaa saaden ihon näyttämään nuorekkaalta. Kummassakin hoitovaiheliinassa on oma tarkoituksensa ja koostumuksensa. Yhdessä käytettynä päästään parhaisiin hoitotuloksiin.

Vaihe 1 saa aikaan iholla hyvin kevyen, kihelmöivän tunteen, kun tuotetta levitetään iholle hoidoliinan avulla ja kontrolloitu kuorintavaihe käynnistyy. Tässä vaiheessa hyödynnetään tehokkaita kasviperäisiä happoja ja uutteita.

Vaihe 2 saa aikaan iholla ylellisen, kosteuttavan tunteen samalla, kun se neutralisoi ensimmäisen hoitovaiheen vaikutukset. Tämä hoitovaihe myös edistää hoidon uudistavaa vaikutusta. Vaiheen 2 hoitoliinat sisältävät kasveista peräisin olevaa Extremozyme-teknologiaa ja kuparitripeptidi-1:ä yhdistettyinä kasveista peräisin oleviin ihoa rauhoittaviin ainesosiin.

Tuotepakkaus sisältää hoitoliinat 15 hoitokertaan.

HYÖDYT

  • Häivyttää ryppyjä, juonteita ja saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä
  • Kuorii ihoa tehokkaasti, mutta silti hellävaraisesti
  • Tasoittaa ihon sävyä, tekstuuria ja tasoittaa
  • Tarjoaa sekä pitkän että lyhyen aikavälin tuloksia
  • Parantaa ihon yleistä terveyttä ja yhtenäisyyttä

YMPÄRISTÖVAIKUTUKSET

Vaikka Active Peel System -hoitoliinoja ei voikaan hävittää jäteveden mukana, ne ovat kuitenkin kierrätettäväviä ja näin ympäristöystävällinen valinta muovipohjaisille liinoille. Liinojen materiaali tuntuu iholla pehmeältä ja hellältä. Niiden valmistusmateriaalina on käytetty ympäristöystävällistä bambua.

PALKINNOT

  • Allure: 2022 Allure Best of Beauty Award for Best Peel
  • Danish Beauty Award: Face Care Product of the Year in the Luxury/Professional Category
  • Health: 2022 Health Beauty Award Winner for Peels
  • Marie Claire: 2022 Beauty Game-Changers Award

KÄYTTÖ

Suositellaan käytettäväksi joka toinen ilta, mieluiten iltaisin. Puhdista ensin iho. Pyyhi sen jälkeen koko kasvojen ja kaulan alueen iho Vaihe 1 -hoitoliinalla (Step 1). Anna vaikuttaa kolmen minuutin ajan (älä huuhtele). Tee seuraavaksi sama Vaihe 2 -hoitoliinalla (Step 2) ja jätä vaikuttamaan iholle ilman huuhtelua.

Huom: Active Peel System Vaihe 1 (Step 1) ja Vaihe 2 (Step 2) -hoitoliinojen käyttö saa iholla aikaan viileän kihelmöivän tunteen. Se on normaalia.

TÄRKEIMMÄT VAIKUTTAVAT AINESOSAT

Kuparitripeptidi-1
On todettu kliinisissä tutkimuksissa häivyttävän ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä ja häivyttävän ryppyjä ajan myötä.

Extremozyme-entsyymit
iS Clinicalin oma entsyymiseos, jonka on todettu kliinisissä tutkimuksissa auttavan suojaamaan ihoa ympäristön haittavaikutuksilta.

extremozymes_1

Hedelmähapposeos
Luonnosta peräisin olevat hedelmä- ja sokerihapot auttavat kuorimaan ja tasoittamaan ihoa sekä häivyttämään ryppyjä samalla, kun ne auttavat muita ainesosia imeytymään syvemmälle ihoon. 

mixed_fruit_extract_1

Sokeriruoko
AHA-happo, joka kuorii ja uudistaa ihoa hellästi.

sugar_cane_1
iSClinicalLogoWhite

MAAHANTUOJA

A Class Beauty

Kurjenkellontie 5B

02270 Espoo

asiakaspalvelu@aclassbeauty.fi

Puh. 0440 875 880

www.aclassbeauty.fi

© Copyright 2019 iS CLINICAL by INNOVATIVE SKINCARE | http://www.isclinical.fi

SEURAA MEITÄ

© Copyright 2019 iS CLINICAL by INNOVATIVE SKINCARE | http://www.isclinical.fi

SEURAA MEITÄ