iS CLINICAL CREAM CLEANSER -PUHDISTUSVOIDE

SYVÄPUHDISTAA – KOSTEUTTAA – RAUHOITTAA

EI HUUHDELLA

Syväpuhdistaa huokoset ilman vettä

RAUHOITTAA

Auttaa ravitsemaan ja suojaamaan ihon suojakerrosta

HELLÄVARAINEN

Suositellaan jopa herkimmällekin iholle

WomensHealth.com: “Voidepohjainen puhdistustuote on aina hyvä valinta kuivalle iholle, ja tässä tuotteessa on täyteläinen tekstuuri, joka ulottuu syvälle ihohuokosiin. Kookosöljy ja saflorinsiemenöljy antavat lisäkosteutta ja tuote on niin hellävarainen, että sitä voidaan käyttää jopa silmämeikin poistoaineena.”

Tämä kevyt, kosteuttava voidemainen puhdistustuote on tehokas, mutta silti riittävän hellävarainen käytettäväksi kuivalle, herkälle iholle. Cream Cleanserissa yhdistyvät bioravinteet, antioksidantit ja uudistavat ainesosat, jotka puhdistavat huolellisesti ihon pinnan ja ihohuokoset rauhoittaen samalla kuivien alueiden ilmettä ja tuntemuksia. Se saa ihon tuntumaan raikastetulta, kosteutetulta ja puhtaalta. Cream Cleanser on tehokas puhdistustuote jopa vaikeimpiin ihohaasteisiin.

HYÖDYT

Syväpuhdistaa ihoa ja ihohuokosia ilman ihon kuivumista

Voidaan poistaa helposti vedellä tai ilman vettä

Sopii loistavasti silmämeikin poistoon

Jättää iholle silkinpehmeän, kosteutetun viimeistelyn

KÄYTTÖ

Annostele pieni määrä Cream Cleanseria käsiin ja sormenpäihin ja hiero sen jälkeen tasaisesti kasvoille ja kaulalle. Kehitetty pyyhittäväksi pois tai huuhdeltavaksi ja pyyhkeellä kuivaksi paineltavaksi.

TÄRKEIMMÄT VAIKUTTAVAT AINESOSAT

Kookosöljy

Kosteuttava ja ravitseva öljy.

Glyseriini

Tärkeitä ravinteita, jotka auttavat suojaamaan ihon suojakerrointa

Saflorinsiemenöljy

Intensiivinen kosteuttaja, joka auttaa tukemaan ihon suojakerrosta samalla, kun se puhdistaa hellästi; sopii ideaalisesti epäpuhtaisuuksiin taipuvaiselle iholle.

Skvalaani

Tärkeä ravinne, joka auttaa suojaamaan ihon suojakerrosta.

AINESOSALISTA

Water/Aqua/Eau, Tridecyl Stearate, Neopentyl Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Tridecyl Trimellitate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Squalane, Glyceryl Polymethacrylate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, PEG-4 Olivate, Glyceryl Stearate SE, Ceteareth-6 Olivate, Dimethicone, Tricaprin, Carbomer, Chondrus Crispus, Butylene Glycol, Triethanolamine, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Ahnfeltia Concinna Extract.

Extremozyme-entsyymit

iS Clinicalin oma entsyymiseos, jonka on todettu kliinisissä tutkimuksissa auttavan suojaamaan ihoa ympäristön haittavaikutuksilta.

 

extremozymes_1

Hedelmähapposeos

Luonnosta peräisin olevat hedelmä- ja sokerihapot auttavat kuorimaan ja tasoittamaan ihoa sekä häivyttämään ryppyjä samalla, kun ne auttavat muita ainesosia imeytymään syvemmälle ihoon.

 

mixed_fruit_extract_1

Sokeriruoko

AHA-happo, joka kuorii ja uudistaa ihoa hellästi.

sugar_cane_1
pure-chemistryLogo

MAAHANTUOJA

A Class Beauty

Kurjenkellontie 5B

02270 Espoo

asiakaspalvelu@aclassbeauty.fi

Puh. 0440 875 880

www.aclassbeauty.fi

© Copyright 2019 iS CLINICAL by INNOVATIVE SKINCARE | http://www.isclinical.fi

SEURAA MEITÄ

© Copyright 2019 iS CLINICAL by INNOVATIVE SKINCARE | http://www.isclinical.fi

SEURAA MEITÄ