iS CLINICAL EXTREME PROTECT SPF 30 – HOITOVOIDE AURINKOSUOJALLA

iS Clinical Extreme Protect SPF 30

KOSTEUTTAA, UUDISTAA, ÄÄRIMMÄISTÄ SUOJAA

SUOJAAVA
Auttaa suojaamaan ympäristön stressitekijöitå vastaan

LAAJAKIRJOINEN UV-SUOJA
Dramaattista suojaa auringon aiheuttamia vaurioita vastaan*
*Kliinisen tutkimuksen toteutti MatTek, Inc.

MONITOIMINEN
Hoitaa, kosteuttaa ja suojaa

Men’s Fitness: “Tämä laajakirjoinen aurinkosuoja ei ainoastaan suojaa sinua haitallisilta UV-säteiltä, se myös kosteuttaa ja auttaa korjaamaan kollageenia.”

Extreme Protect SPF 30 tarjoaa poikkeuksellista suojaa yhdistämällä laajakirjoisen UVA/UVB-suojan ja tehokkaat antioksidantit, jotka estävät oksidatiivisia valovaurioita. Extreme Protect SPF 30 hyödyntää uv-suojauksen aktiiviaineina mikrokokoista sinkkioksidia ja mikrokapseloituja orgaanisia auringonvalolta suojaavia aurinkosuoja-aktiiviaineita.

HYÖDYT

  • Tarjoaa ennennäkemättömän monitasoisen, laajakirjoisen UVA/UVB-suojan
  • Suojaa ympäristön aiheuttamilta vaurioilta Extremozyme-teknologian avulla
  • Vähentää silminnähtävää erytreemaa (auringossa palamisen aiheuttamaa punoitusta)
  • Kosteuttaa, tasoittaa ja pehmentää ihoa
  • Häivyttää ryppyjä ja juonteita
  • Luo runsaasti antioksidantteja sisältävän suojakerroksen

KÄYTTÖ

Levitä iholle 15 minuuttia ennen auringonvalolle altistumista. Käytä vedensietoista aurinkovoidetta, jos uit tai hikoilet. Levitä lisää vähintään 2 tunnin välein.

Aurinkosuojamittaukset:

Ajan vietto auringonvalossa lisää ihosyöpäriskiäsi ja riskiä aikaiseen ihon ikääntymiseen. Vähentääksesi tätä riskiä käytä säännöllisesti laajakirjoista UV-suojaa vähintään suojakertoimella 15 ja noudata seuraavia ohjeita:

Rajoita auringossaoloaikaa erityisesti klo 10.00-14.00. Pidä yllä pitkähihaisia paitoja, housuja, päähineitä ja aurinkolaseja. Alle 6 kuukauden ikäiset vauvat: kysy lääkärin näkemys.

Tymiinidimeerien muodostuminen

Tymiinidimeerejä muodostuu, kun solut vahingoittuvat vapaiden radikaalien vuoksi. Ikääntyminen kiihtyy ja syöpä saattaa kehittyä, kun vauriot etenevät. Auringonvalo on erittäin suuri vapaiden radikaalien lähde, jotka tuhoavat ihoa kaikilla tasoilla. Tymiinidimeerien muodostumisen väheneminen Extreme Protect SPF 30:a käytettäessä osoittaa sen suojaavan voimilta, jotka lisäävät syövän kehittymistä, ikääntymiseltä ja vakavilta geneettisiltä ihosoluvaurioilta.

Kaavio indikoi intensiivistä tymiinidimeerien muodostumista, kun iho on altistunut laajakirjoiselle valolle silloin, kun Extreme Protect SPF 30 -voidetta ei levitetty (ihonäyte 2). Ihonäytteet, jotka eivät altistuneet auringonvalolle ja jotka altistuivat auringonvalolle, kun Extreme Protect SPF 30 -voidetta käytettiin (ihonäyte 3) indikoivat selkeästi tymiinidimeerien vähäistä tuotantoa. Tarkalleen, kun Extreme Protect SPF 30 -voidetta levitettiin ennen laajakirjoiselle auringonvalolle altistumista, tymiinidimeerien tuotanto oli lähes olematon.

TÄRKEIMMÄT VAIKUTTAVAT AINESOSAT

Rohtosammakonputki
Tehokas antioksidantti, jolla on parantavia ominaisuuksia ja joka auttaa vähentämään ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä.

extremozymes_1

Extremozyme-entsyymit
iS Clinicalin oma entsyymiseos, jonka on todettu kliinisissä tutkimuksissa auttavan suojaamaan ihoa ympäristön haittavaikutuksilta.

Oliivinlehti
Oliivinlehti Luonnollinen antioksidantti, joka auttaa hellimään herkkää, epäpuhtauksiin taipuvaista ja vahingoittunutta ihoa.
zinc_oxide_v1

Sinkkioksidi
Turvallinen, ärsyttämätön ja allergisoimaton fysikaalinen aurinkosuoja-aktiiviaine.

AINESOSALUETTELO

Active Ingredients: Octinoxate 5.50%, Zinc Oxide 4.12%

Inactive ingredients: Water, Polyacrylamide, Tocopherol, Ethylhexyl Palmitate, PPG-3 Myristyl Ether, Cetyl Alcohol, Glycol Stearate SE, VP/Hexadecene Copolymer, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Potassium Cetyl Phosphate, Hydrogenated Palm Glycerides, Ethyl Linoleate, Oleyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Octyldodecyl Neopentanoate, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, PEG-100 Stearate, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Phenoxyethanol.

iSClinicalLogoWhite

MAAHANTUOJA

A Class Beauty

Kurjenkellontie 5B

02270 Espoo

asiakaspalvelu@aclassbeauty.fi

Puh. 0440 875 880

www.aclassbeauty.fi

© Copyright 2023 iS CLINICAL by INNOVATIVE SKINCARE | http://www.isclinical.fi

SEURAA MEITÄ

© Copyright 2023 iS CLINICAL by INNOVATIVE SKINCARE | http://www.isclinical.fi

SEURAA MEITÄ