iS CLINICAL LIP POLISH -HUULIKUORINTA

iS Clinical Lip Polish huulien ihon kuorintatuote

TASOITTAA, UUDISTAA, KOSTEUTTAA

TASOITTAA
Hellä, luonnollinen kuorinta

UUDISTAA
Antioksidantit uudistavat ja suojaavat

KOSTEUTTAA
Puhdasta kosteutusta

Who What Wear: “Se irrottaa kaiken kuolleen ihosolukon huuliltasi hyvin pienellä hankauksella ja ilman ärsytystä. Vain muutama sekunti ja huulesi tuntuvat tasoitetuilta ja täyteläistyneiltä.”

Hellä ja tehokas kuorinta tehokkaine C- ja E-vitamiinin antioksidantteineen yhdistettynä intensiivisen täyteläisiin kasvirasvoihin edistävät kuorintaa sekä auttavat tasoittamaan ja kosteuttamaan huulia jättäen ne terveen kuulaiksi.

HYÖDYT

  • Tarjoaa antioksidanttisuojaa
  • Kuorii hellästi tuoden esiin pehmeämmän, tasaisemman tekstuurin
  • Hoitaa, kosteuttaa ja pehmentää

KÄYTTÖ

Hiero hellästi pieni määrä kosteille tai märille huulille pyörittävin liikkein. Poista huuhtelemalla vedellä tai käytä kosteaa pyyhettä intensiivisemmän kuorinnan aikaansaamiseksi. Käytä 2-3 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan.

TÄRKEIMMÄT VAIKUTTAVAT AINESOSAT

kookosvoi

Kookosvoi
Pehmentävä antioksidantti

sokeri

Sokeri
Luonnollinen sokeri toimii kuorivana ainesosana, joka auttaa hallitsemaan epäpuhtauksia ja auttaa palauttamaan iholle sen luonnolliset öljyt.

Cvitamiini

C-vitamiini
Tieteellisesti edistynyt, stabiili C-vitamiinin muoto, joka auttaa suojaamaan valovaurioiden aiheuttamilta silmin nähtäviltä vaikutuksilta tarjoten samalla rauhoittavia ominaisuuksia.

Evitamiini

E-vitamiini
Erittäin tehokas kosteuttaja ja antioksidantti, joka auttaa suojaamaan valovaurioiden aiheuttamilta silmin nähtäviltä vaikutuksilta.

AINESOSALUETTELO

Sucrose, Olive Oil PEG-7 Esters, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, PEG-4 Olivate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Unsaponifiables, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopherol, Hydrogenated Polyisobutene, Flavor [Aroma], Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hydrogenated Lecithin, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer.

iSClinicalLogoWhite

MAAHANTUOJA

A Class Beauty

Kurjenkellontie 5B

02270 Espoo

asiakaspalvelu@aclassbeauty.fi

Puh. 0440 875 880

www.aclassbeauty.fi

© Copyright 2023 iS CLINICAL by INNOVATIVE SKINCARE | http://www.isclinical.fi

SEURAA MEITÄ

© Copyright 2023 iS CLINICAL by INNOVATIVE SKINCARE | http://www.isclinical.fi

SEURAA MEITÄ