iS CLINICAL PERFECTINT POWDER -AURINKOSUOJAPUUTERI

iS Clinical PerfecTint Powder aurinkosuojapuuteri

TOTAALISTA SUOJAA, KOSTEUTTAA, MATTA VIIMEISTELY

SUOJAAVA
Kliinisesti todettu suojaavan ympäristön aiheuttamia vaurioita vastaan
*Kliinisen tutkimuksen toteutti Genemarkers, LLC.

UUDISTAA
Extremozyme-teknologia auttaa vahvistamaan ihon suojatoimintoja

VIRHEETÖN VIIMEISTELY
Ylellinen kasviperäinen tuotekoostumus saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä, ihon pehmeämmältä ja tasaisemmalta

Georgie Eisdell, julkkis- meikkaaja-maskeeraaja: “Kun suosikki-ihonhoitomerkkisi lisää siihen sävyä! Hyvä iho, maksimaalinen suoja UV-säteitä vastaan ja puuteri, joka sisältää paitsi suojakertoimen myös peittää kevyesti. Rakastan uutta PerfecTint Powderia ja sen suojakerrointa 40! Se on täydellinen, kun haluat aavistuksen peittoa, kun olet puistossa, salilla, rannalla tai vain elät! Loistavat sävyt, kiinnitetty sivellin on nerokas ja se on helppo poimia käsilaukustasi ja mennä.”

PerfecTint Powder SPF 40 provides silky smooth broad spectrum coverage to help protect skin against the visible signs of photoaging while minimizing the appearance of pores and absorbing surface oil to create a flawless finish. This luxurious formula features our botanical antioxidant Extremozyme technology which is clinically proven to help protect skin from environmental stressors while providing hydration even in powder form. Available in five tints to tastefully match any skin tone from ivory to deep. Excellent for sports, face, neck, décolleté, scalp, and all over protection.

PALKINNOT

StyleCaster: Beauty Award for Suncare

KÄYTTÖ

Kierrä pakkauksen pohjasta, jolloin sivellin liukuu ulospäin ja säätele vapautuvan puuterin määrää. Levitä puuteria pyyhkäisevin liikkein kasvoille, kaulalle ja rinnan alueelle saavuttaaksesi toivomasi peiton.

Levitä runsaasti 15 minuuttia ennen auringonvalolle altistumista. Käytä vedensietoista aurinkosuojaa, jos uit tai hikoilet. Levitä lisää vähintään 2 tunnin välein.

Ajan viettäminen auringonvalossa lisää ihosyöpäriskiäsi ja aikaista ihon ikääntymistä. Vähentääksesi tätä riskiä, käytä säännöllisesti laajakirjoista UV-suojaa vähintään suojakertoimella 15 ja noudata seuraavia ohjeita auringonvalolta suojautumiseen:

Rajoita auringossa viettämääsi aikaa erityisesti klo 10.00-14.00. Käytä pitkähihaisia paitoja, housuja, päähineitä ja aurinkolaseja. Alle 6 kuukauden ikäiset vauvat: tarkista lääkäriltä.

TÄRKEIMMÄT VAIKUTTAVAT AINESOSAT

lieko

Liekokasvi
Allergisoimaton ja ei-ärsyttävä kasvientsyymi, joka auttaa parantamaan ihon kosteustasoja.

Glyseriini

Glyseriini
Tärkeä ravinne, joka auttaa suojaamaan ihon suojakerrosta.

silkkiheinä

Silkkiheinäjuuri
Sisältää runsaasti kaliumia, optimoi ja edistää kollageenisynteesiä ja kosteuden imeytymistä ihoon.

zinc_oxide_v1

Sinkkioksidi
Turvallinen, ei-ärsyttävä ja allergisoimaton fysikaalinen aurinkosuoja-aktiiviaine.

AINESOSALUETTELO Mica, Zinc Oxide, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Calcium Sodium Borosilicate, Hydroxyapatite, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Sodium Anisate, Lycopodium Clavatum Extract, Imperata Cylindrica Root Extract, Capryloyl Glycine, Glycerin, Triethoxycaprylylsilane, +/- CI 77491, CI 77499, CI 77492.
iSClinicalLogoWhite

MAAHANTUOJA

A Class Beauty

Kurjenkellontie 5B

02270 Espoo

asiakaspalvelu@aclassbeauty.fi

Puh. 0440 875 880

www.aclassbeauty.fi

© Copyright 2023 iS CLINICAL by INNOVATIVE SKINCARE | http://www.isclinical.fi

SEURAA MEITÄ

© Copyright 2023 iS CLINICAL by INNOVATIVE SKINCARE | http://www.isclinical.fi

SEURAA MEITÄ