YOUR SKIN, OUR SCIENCE

Understanding_Your_Skin_ProductGroup.png

pure_chemistry

INNOVATIVE SKINCARE® tieteellisesti edistynyt ihonhoitoyritys, joka kaventaa tieteen ja kauneudenhoitoalan välistä kuilua. INNOVATIVE SKINCARE® on omistautunut kehittämään ja valmistamaan kliinisesti tutkittuja, todistetusti tuloksia tuottavia ihonhoitotuotteita, jotka saavat aikaan dramaattisia parannuksia iholla.

IHOTIETOUTTA

IHO on monimuotoinen elin, joka koostuu useasta eri kerroksesta joista merkittävimmät ovat epidermis ja dermis. Sen lisäksi, että iho on kehon suurin elin, iholla on myös kehon tärkein suojaava tarkoitus – se suojaa koko vartaloa vartalon ympäristön vaikutuksilta. 

Ihon uloin kerros, epidermis, koostuu neljästä kerroksesta joiden tehtävänä on estää veden läpäisy ihon läpi, torjua kehoa infektioilta ja auttaa säätelemään kehon lämpötilaa – monien muiden elintärkeiden toimintojen lisäksi. Ihon sisäkerros, dermis eli verinahka on pääasiassa sidekudosta, jossa on runsaasti kollageenisyitä ja kimmosäikeitä. Näiden tehtävänä on tuoda ihoon vahvuutta ja joustavuutta, jota iho tarvitsee pystyäkseen puolustamaan ihon ulkopuolisilta stressitekijöiltä. Kumpaankin ihokerrokseen liittyvä tietous on tärkeää, jotta voi ymmärtää miksi ja miten ihoon liittyviä ongelmia ja erilaisia ihoja hoidetaan oikein.

IHON KERROKSET

ihonrakenne

IHON ULKONÄKÖÖN VAIKUTTAVAT monet erilaiset tekijät, kuten ympäristöön liittyvät auringonvalo, ilmansaasteet ja säätilat tai ilmasto; sekä sisäiset tekijät, kuten ruokavalio ja kehon kosteutus; sekä kehosi oma biokemia, kuten hormonit ja geneettinen perintö. Olipa tarpeenasi ikääntyvän ihosi ulkonäön parantaminen, akne, ihon värihäiriön, rosacea (tai sitä edeltävä couperosa) tai muu ihoon liittyvä ongelma, ihon monimutkainen järjestelmä vaatii sen, että hoidossa otetaan huomioon monia eri asioita samanaikaisesti. 

IHOON VAIKUTTAVAT TEKIJÄT

ihoonvaikuttavattekijat

 

Koska iho on monimutkainen elin, tuloksia synnyttävien ihonhoitotuotteiden kehittäminen vaatii erittäin tarkkaa kemiallista koostumusta, laajaa tuntemusta dermatologisesta biokemiasta ja korkeimman laatutason raaka-aineita. iS Clinical® -ihonhoitosarjan kehittänyt yritys, INNOVATIVE SKINCARE® , on sitoutunut kehittämään ja valmistamaan tuotteita, joilla on kolmansien, puolueettomien osapuolten tutkimuslaitosten mukaan tehokkaimmat mahdolliset vaikutukset ihoon.

iS Clinical® tuotteisiin liittyvät tutkimusraportit ovat sekä ihonhoidon ammattilaisten että kuluttajien vapaasti luettavissa www-sivuilla.