TIETOA IHOSTA

Tietoa ihosta

Iho on monimuotoinen elin, joka koostuu useasta eri kerroksesta joista merkittävimmät ovat epidermis ja dermis. Sen lisäksi, että iho on kehon suurin elin, iholla on myös kehon tärkein suojaava tarkoitus – se suojaa koko vartaloa vartalon ympäristön vaikutuksilta. 

Ihon uloin kerros, epidermis, koostuu neljästä kerroksesta joiden tehtävänä on estää veden läpäisy ihon läpi, torjua kehoa infektioilta ja auttaa säätelemään kehon lämpötilaa – monien muiden elintärkeiden toimintojen lisäksi. Ihon sisäkerros, dermis eli verinahka on pääasiassa sidekudosta, jossa on runsaasti kollageenisyitä ja kimmosäikeitä. Näiden tehtävänä on tuoda ihoon vahvuutta ja joustavuutta, jota iho tarvitsee pystyäkseen puolustamaan ihon ulkopuolisilta stressitekijöiltä. Kumpaankin ihokerrokseen liittyvä tietous on tärkeää, jotta voi ymmärtää miksi ja miten ihoon liittyviä ongelmia ja erilaisia ihoja hoidetaan oikein.

IHON ULKONÄKÖÖN VAIKUTTAVAT monet erilaiset tekijät, kuten ympäristöön liittyvät auringonvalo, ilmansaasteet ja säätilat tai ilmasto; sekä sisäiset tekijät, kuten ruokavalio ja kehon kosteutus; sekä kehosi oma biokemia, kuten hormonit ja geneettinen perintö. Olipa tarpeenasi ikääntyvän ihosi ulkonäön parantaminen, akne, ihon värihäiriö, rosacea (tai sitä edeltävä couperosa) tai muu ihoon liittyvä ongelma, ihon monimutkainen järjestelmä vaatii sen, että hoidossa otetaan huomioon monia eri asioita samanaikaisesti. 

Koska iho on monimutkainen elin, tuloksia synnyttävien ihonhoitotuotteiden kehittäminen vaatii erittäin tarkkaa kemiallista koostumusta, laajaa tuntemusta dermatologisesta biokemiasta ja korkeimman laatutason raaka-aineita. iS Clinical® -ihonhoitosarjan kehittänyt yritys, INNOVATIVE SKINCARE® , on sitoutunut kehittämään ja valmistamaan tuotteita, joilla on kolmansien, puolueettomien osapuolten tutkimuslaitosten mukaan tehokkaimmat mahdolliset vaikutukset ihoon.

iS Clinical® tuotteisiin liittyvät tutkimusraportit ovat sekä ihonhoidon ammattilaisten että kuluttajien vapaasti luettavissa www-sivuilla.

EPIDERMIS
Ihon uloin kerros, epidermis (orvaskesi) toimii ihmisen suojana ulkomaailmaa vastaan
DERMIS
Runsasverisuoninen verinahka, dermis, sijaitsee orvaskeden alla ihossa. Verinahka on pääasiassa sidekudosta, jossa on runsaasti kollageenisyitä ja kimmosäkeitä ja se antaa koko iholle mekaanista kestävyyttä, jota orvaskedellä (epidermis) ei juurikaan ole. Verinahan tärkeimmät tehtävät ovat ihon mekaaninen tukeminen ja pinnallisen ihon ravitseminen. Ihon aistien reseptorit, hermopäätteet, sijaitsevat verinahassa.
IHONALAISKERROS
Ihonalaiskerros eli subkutis (subcutis) on muodostunut pääasiassa löyhästä sidekudoksesta ja rasvakudoksesta. Se on vaihtelevan paksuinen ja sijaitsee koriumin eli verinahan alla. Rasvakudoksensa ansiosta ihonalaiskerros toimii lämmöneristeenä sekä tärkeänä rasvavarastona.
HYPODERMIS
Ihon alin kerros
Previous
Next

IHOON VAIKUTTAVAT TEKIJÄT

MONET ERI TEKIJÄT VAIKUTTAVAT siihen miltä ihosi näyttää uloapäin: ympäristön haittavaikutukset, kuten aurinko, ilmansaasteet ja ilmasto-olosuhteet; sisäiset tekijät, kuten ruokavalio, nestemäärä, oma biokemiasi kuten hormonit ja geneettiset tekijät. Halusitpa vaikuttaa siihen, miltä ihosi näyttää ikääntymisen suhteen, kuinka puhdas tai näppyläinen ihosi on, kuinka tasainen ihonvärisi on tai mihin tahansa ihoon liittyvään seikkaan, hoito vaatii useiden eri seikkojen huomioon ottamista. 

  • Ilmasto ja säätila
  • Ilmansaasteet
  • Ruokavalio
  • Veden juominen
  • Hormonit
  • Geneettiset tekijät

IHO ON HYVIN MONIMUTKAINEN elin ja tehokkaiden ihonhoitotuotteiden luominen vaatii äärimmäisen tarkkaa kemikaalista muotoilutaitoa, laajaa tietoutta dermatologisesta biokemiasta sekä saatavissa olevista raaka-aineista korkeinta laatutasoa edustavien ainesosien käyttöä. 

Me olemme sitoutuneet tähän korkeimman tason kliiniseen validointiin kaikkien tuotteidemme osalta. 

EXTREMOZYME® -TEKNOLOGIA

Extremozymes® -entsyymit ovat maapallon äärimmäisissä olosuhteissa hyvin pärjääviä entsyymejä, jotka auttavat kasveja pärjäämään ja sopeutumaan näihin poikkeuksellisen haastaviin olosuhteisiin. Näitä sopeutumisen ihmeitä voidaan hyödyntää myös suojaamaan ihmisihoa ympäristön vaikutuksilta. 

Teemme hyvin tarkkaa tutkimustyötä sen suhteen, mitä ekstremofiilisiä organismeja käytämme toimien pioneerina tulevaisuuden ihon hoidossa äärimmäisen ihon suojauksen ja ihon terveyden mahdollistamiseksi.

Extremozyme® lähteitä

Syvän meren haudat
Jäätävän kylmä arktinen tundra
Paahtavan auringon aavikot
Kuumat, kosteat viidakot
Kuumat lähteet & geysirit

MAAHANTUOJA

A Class Beauty

Kurjenkellontie 5B

02270 Espoo

asiakaspalvelu@aclassbeauty.fi

Puh. 0440 875 880

www.aclassbeauty.fi

© Copyright 2019 iS CLINICAL by INNOVATIVE SKINCARE | http://www.isclinical.fi

SEURAA MEITÄ

© Copyright 2019 iS CLINICAL by INNOVATIVE SKINCARE | http://www.isclinical.fi

SEURAA MEITÄ